Keskustelu käyttäjästä:Darter

Tributeerauksesta

Hei, voisitko hoitaa noi UTM:n tapaset viestijutut Matin artsujen alkuun. Oot kuiteski pro. :P --Tom Himanen (Itkumuuri) 17. tammikuuta 2009 kello 23.54 (EET)

jeps, asia on työn alla--Darter 18. tammikuuta 2009 kello 14.43 (EET)
Kithos! :) --Tom Himanen (Itkumuuri) 19. tammikuuta 2009 kello 08.04 (EET)

Rekapitulaatioteoriasta

Niin ja tosiaan, kun ensisijaisesti sie oot väsänny ko. artsua, niin en viitsi tulla sekoilemaan ja pilaamaan kaikkiene elämää. Matskut Matin artsusta vois varmaan soveltaen lisätä rekapitulaatioteoria-artsuun? --Tom Himanen (Itkumuuri) 18. tammikuuta 2009 kello 01.02 (EET)

Hienoa jos Matin artsua saa käytää pohjana. Apowikin artsu kaipaa lihaa luiden ympärille. --Darter 18. tammikuuta 2009 kello 14.43 (EET)

Heips

Pistin käyttäjä:Apollokselle tällaisen viestin:

Tervehdys. Huomasin, että en pysty muokkaamaan vielä olematonta käyttäjäsivuani. Nähtävästi en pysty muutenkaan luomaan uusia sivuja. Miksiköhän näin on? Tahtoisin perustaa käyttäjäsivun, ja mahdollisesti jatkossa myös tehdä artikkeleita tai muita sivuja. Jos et ole kykenevä tai halukas antamaan minulle oikeutta luoda sivuja, voisitko ystävällisesti alottaa käyttäjä- ja keskustelusivuni, niin että voisin niistä sitten muokata mieleiseni. Kiitos.

...ja hän kehotti kääntymään sinun puoleesi. Joten osaatko auttaa mainitsemissani asioissa? --Gilga 12. elokuuta 2009 kello 20.09 (UTC)

Uusien sivujen luonti on estetty uusilla käyttäjillä oletusarvoisesti, jottei tarvitse olla koko ajan siivoamassa vandalismia ja arvuuttelemassa ketkä olivat hyökkäyksen takana. Voit alustavasti muokata käyttäjäsivujasi. Kuulemme mielellämme mitä artikkeliehdotuksia sinulla on. --Darter 13. elokuuta 2009 kello 17.25 (UTC)