Keskustelu mallineesta:Sitaatti2

ApoWikistä

Je, jeejee[muokkaa]

Siisti malline! En tiennykkää tälläsestä, eikä oo tullu idea mieleenkään. Tulee varmasti käyttöä. --Tom Himanen (Itkumuuri) 4. tammikuuta 2009 kello 02.05 (EET)

Harmaasta fontista[muokkaa]

Fontin pitää ehdottomahkosti olla jonku muun värinen ku musta, muuten se sekottuu leipätekstiin ja aiheuttaa vaan sekaannusta ja lukuvaikeuksia. Harmaa on mun mielestä köyhän musta. Sinänsä pidän harmaasta, mutta mustan tekstin seassa harmaa teksti on vähän niiku "epä-boldattua". Mun mielestä tollasen laatikkomaisen sitaatin tulis ennemmin erottua kun hävitä. --Himanm`k 6. elokuuta 2010 kello 06.55 (UTC)

Yks vaihtoehto ois ehkä se että suurentais fonttikokoa. Punanen ei käy ku se viittaa tyhjään linkkiin tms. häiriöön, sininen viittaa vastaavasti toimivaan linkkiin. Vihree, keltanen, oranssi ja violetti ei mun mielestä vaan toimi. Ehkä joku tumma ruskee? Teesitään... --Otto Pellinen 6. elokuuta 2010 kello 08.04 (UTC)
Ruskee näyttää ainaki trikromaattisesti värisokeen silmään ihan hyvältä. Lisäks se on käsittääkseni ergonomisin väri valkosta taustaa vasten. Noi siniset sitaattimerkit ei kyllä oikein imho sovi ton ruskeen tekstin kanssa. Oisko esimerkiks punaset sitaattimerkit hyvät? Miks yritän saada kaikkialle punasta? --Himanm`k 6. elokuuta 2010 kello 08.25 (UTC)
Siinä oot kyl ihan oikeessa ettei ne siniset lainausmerkit sovi, mut vois kyl kokeilla viel jotain muuta, ku toi on nyt aika räikee. --Otto Pellinen 6. elokuuta 2010 kello 12.55 (UTC)