Keskustelu ApoWikistä:Kahvihuone

ApoWikistä

Saiskohan noiden kahden mallineen tasauksen samanlaiseks? Näyttäis ihkummalta. --Tom Himanen (Itkumuuri) 16. tammikuuta 2009 kello 20.15 (EET)

Tuli mieleen, että kahvihuoneen pääsivuiksi voisi lisätä sellaisen, jossa on ehdotuksia mitä alkavat ja toisaalta perehtyneemmät voisivat tehdä, siis jotka eivät mene toivottuja sivuja-osan alle etusivulla, eli vaikka 'TODO - tarpeellista tehtävää'. --Fyysikko 18. tammikuuta 2009 kello 12.53 (EET)

Mun mielestä sen vois melkein laittaa etusivulle, jos sen muotoilee oikein nätisti. Kahvihuoneeseen uudet tuskin eksyy, ja jos tuntee wikijuttuja yhtään, tietää Kahvihuoneen olevan yleensä vakkareiden kanssakäymiseen tarkoitettu öh, paikka. --Tom Himanen (Itkumuuri) 18. tammikuuta 2009 kello 14.28 (EET)
Mahtuis kivasti tohon wikityksen pikakurssin ala- ja artsutoivelistan yläpoulelle. Esiintyykö vastustusta? --Tom Himanen (Itkumuuri) 19. tammikuuta 2009 kello 07.58 (EET)
Eipä kai. Viestipohja-mallinne on automaattisesti keskitetty, sitä ei voi kohdistaa vasempaan laitaan. Tietenkin kahvihuone-mallineen voisi muokata siten, että se on keskitetty. Tosin jos koko homman haluaa laittaa etusivulle, niin en tiedä miten hyvin keskitetyt mallineet mahtuvat etusivun "laatikon" sisään... --Darter 19. tammikuuta 2009 kello 23.09 (EET)
Hmm. Tässä kai sekottuu nyt kaks juttua ku niitä ei oo otsikoitu erikseen. Ilmeisesti tässä on kaks erillistä aihetta: 1) Saadaanko noi kaks boksia tasattua? Kyllä saatiin, kun ne laitettiin yhdeksi kompleksiksi. Nyt sitten on kai kyselty, että saadaanko kahvihuone-malline ja toi kompleksiboksi samaan tasoon jotenkin. 2) Pitäis luoda kevyt ohjeistus erityisesti ns. asiaatuntemattomille. Sitä ehdotettiin aluksi kahvihuoneeseen, mutta ehdotin kyseisen ohjeistuksen laittamista etusivulle, jota ei ilmeisesti vastustettu. Enivei, kaikkiin kysymyksiin taidettiin loppujen lopuksi saada vastaus. Loppu hyvin, kaikki hyvin! --Tom Himanen (Itkumuuri) 19. tammikuuta 2009 kello 23.58 (EET)

Apowikin vanha domain[muokkaa]

Onko täällä huomattu että on olemassa myös islamilainen apologetiikkawiki. Se kaappasi minun tekemästä Discus-viittauksen ja nyt viittaukseni osoittaa tuonne Koraani-sivuille! --Zacarias 6. syyskuuta 2019 kello 19:24 (EET)

Hei, Zacarias! Kyllä, tämä on huomattu. Vuodenvaihteessa 2014-2015 Apologetiikkawikin domain vaihdettiin apowiki.fi-domainiksi. Muutos tehtiin siksi, että apologetiikkawiki.fi on vaikea domain: jos sen esimerkiksi sanoo jollekulle, se ei jää mieleen (itselleni apologetiikkawikistä on puhuttu apokalyptiikka- ja apostoliwikinä). Domainvaihdoksen jälkeen apologetiikkawiki.fi-domainia ei muistettu uusia, joten se vanheni ja joku taho on ottanut sen uuteen käyttöön. Tämä ei haittaa muuten apowikin toimintaa, kuin että vanhat linkit vievät väärälle sivulle. Mahdollisuuksien mukaan vanhat linkit tuleekin siis päivittää. Jos täältä Apowikistä löytyy tällaisia linkkejä, niin kerro sivu täällä, niin voin korjata sen tai onhan wikissä mahdollista korjata itsekin, jos muokkausoikeudet riittävät. Nyt pitäisi vahvistussähköpostinkin saapua sähköpostiin. --Samuli Koivisto (keskustelu) 6. syyskuuta 2019 kello 19.46 (EEST)