Keskustelu ApoWikistä:Ilmoitustaulu

Tilaisuuksistahan vois lisätä pienen infon (kuten nytkin on käytännössä tehty), ja vois ehkä olla fiksua alkaa tehdä otsikko jokaisesta tapahtumasta, toki järjestäen ne kronologisesti. Sivusta tulis varmaan siistimpi ja helpompilukunen. Myös ilmotuksen rakenne selkeytyis, uskoisin. --Tom Himanen Öppnas här. 20. helmikuuta 2009 kello 15.12 (EET)

Kuulostaa ihan hyvältä. Mielestäni vanhoja tapahtumia ei välttämättä tarvitse poistaa. Tekstiä voi kai myös yliviivata - tosin en nyt muista miten.. --Darter 20. helmikuuta 2009 kello 18.59 (EET)
Hmm, mä en nää mitään syytä olla poistamatta niitä. Ja mun mielestä ne on loogista poistaa siks, että Ajankohtaista-sivun tarkoitus on kertoa ajankohtaisista tapahtumista ja toisaalta uudet tiedotukset voivat hukkua vanhojen sekaan. Ja mikä funktio vanhoilla ilmoituksilla olisi? PS. Yliviivaaminen tapahtuu <u>-tägillä. --Tom Himanen Öppnas här. 20. helmikuuta 2009 kello 20.31 (EET)
Minusta olisi kyllä hyvä, jos täältä voisi vaikkapa lähihistorian tutkimustarkoituksiin tarvittaessa löytää tiedot myös jo toteutuneista tilaisuuksista. Jos ne voi joka tapauksessa poimia Ajankohtaista-sivun historiatietojen kautta, niin se kyllä ainakin toistaiseksi riittänee. --Apollos 21. helmikuuta 2009 kello 02.24 (EET)

Epäilemättä mielenkiintoisia tilaisuuksia. Uutta oli sekin, että Tampereen yliopisto sijaitsee nykyään Oulussa (vrt. 15.3. ja 17.3. ;.). --Apollos 26. helmikuuta 2010 kello 08.39 (UTC)