Keskustelu:Huuhaa-palkinto 2008

Epätäsmä väite

Artikkelissa on seuraava virke: "Tätä tukee myös se, että eräs radiossakin huuhaa-palkintoa oikeuttanut Skepsiksen hallituksen jäsen pyyteli Puolimatkan kirjoista kopioita vasta radiokeskustelun jälkeen (ja täten huomattavasti myös palkinnon antamisen jälkeen)." Puolustiko tämä "huuhaa-palkintoa oikeuttanut" Skepsiksen hallituksen jäsen lähinnä omaa kantaansa, hallituksen yhteistä kantaa vaiko sellaista hallituksen yhteistä kantaa, jota itsekin oli ollut jo alun perinkin kannattamassa? (Luontevimman ilmaisun haennassa taustatiedoista voi olla hyötyä.) Toisekseen voi kyllä harkita, olisiko ilmaisua syytä joko täsmentää (yksilöidä ko. henkilö, tilanne ja tiedon lähde) tai, ellei tämä jostain syystä olisi mahdollista, tehdä artikkelin tähän kohtaan jokin muunlainen muutos. --Apollos 6. tammikuuta 2009 kello 16.24 (EET)

Outo virke

Artikkelin aloituskappaleessa on jo joitakin kuukausia ollut seuraava virke: "Vaikkei Puolimatkan ajattelu vastaakaan koko kristikunnan ajattelua elämän alkuperäkysymysten osalta, lienee kiistämätöntä, että palkinto myönnettiin kyseenalaisin perustein."

En valitettavasti ymmärrä tästä mitään. Olisiko mahdollisuus saada vastauksia seuraaviin kysymyksiin:

  1. Mikä on "koko kristikunnan ajattelu elämän alkuperäkysymysten osalta"?
  2. Miltä osin "Puolimatkan ajattelu" ei sitä vastaa?
  3. Miten edellämainitut seikat ylipäänsä liittyvät siihen, kuinka luultavaa on, että kyseinen "palkinto" "myönnettiin kyseenalaisin perustein"?

--Apollos 21. kesäkuuta 2009 kello 09.46 (UTC)

  1. "Käsittääkseni "Jumala loi" sen tarkemmitta määrittelyittä tulkintojen monimuotoisuuden vuoksi.
  2. Puolimatka kannattaa suunnitteluteoriaa, jota kristikunta ei yksimielisesti kannata; mainittakoon mm. fideistit ja deistit. Pointin relevanssi tosin on mielestäni hämärän peitossa.
  3. Ei varmaan mitenkään. :D
--Himanm`k 21. kesäkuuta 2009 kello 14.58 (UTC)
Kiitokset pikaisista vastauksista ja tekstin viilauksesta. Nykyversiosta saa jo "vanhakin" selvää.
--Apollos 21. kesäkuuta 2009 kello 15.40 (UTC)

Viilausehdotus

Voisikohan joku riittävin oikeuksin varustettu harkita avausvirkkeen julkaisemista-sanan muuttamista julkaisemisesta-muotoon? --Apollos 16. elokuuta 2010 kello 14.24 (UTC)

Nyt sen pitäisi olla kunnossa. Käy fiksailemassa muut virheet mikäli ja kun niitä löytyy. --Darter 16. elokuuta 2010 kello 16.44 (UTC)