ApoWiki:Tietoja

ApoWikistä
Versio hetkellä 11. heinäkuuta 2015 kello 18.57 – tehnyt Samuli Koivisto (keskustelu | muokkaukset) (Samuli Koivisto siirsi sivun ApoWiki:ApologetiikkaWiki uudelle nimelle ApoWiki:Tietoja)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)

ApologetiikkaWiki on apologetiikkaan keskittyvä wiki, johon on tarkoitus kerätä kaikki apologeettinen perustietous kattaen kaikki kristillis-teistiset näkökulmat. Vaikka ApologetiikkaWiki muistuttaakin fenotyypiltään Wikipediaa tai Conservapediaa, ei se ole niiden kanssa samassa ekolokerossa.

Tällä hetkellä artikkeleita on 487. Sivuston sisällön lukeminen, muokkaaminen ja käyttäminen omiin tarkoituksiin on ilmaista avoimuuden vuoksi. Kuka tahansa voi muokata artikkeleita. Artikkelit ovat käytettävissä GFDL-lisenssin alaisuudessa. Public Domain olisi ollut aatteellisesti ideaali lisenssi, sillä lahjaksi olemme saaneet – siis lahjaksi antakaamme. GFDL kuitenkin puoltaa paikkaansa sikäli, että se mahdollistaa esimerkiksi Wikipedian materiaalin hyödyntämisen.

ApologetiikkaWikin tehtävä ei ole julistaa yhtäkään kristillis-teististä näkökulmaa ainoaksi oikeaksi. Apowikin tehtävä on ennemminkin esitellä kaikki kristillis-teistiset näkökulmat neutraalissa valossa älyllisen rehellisyyden nimissä. Mitään tietoa ei ole syytä pimittää, sillä totuus kestää kriittisen tarkastelun. Huonotkin näkökulmat esitellään, pallo heitetään lukijalle.

Apologetiikkawikin ylläpitäjillä on laajemmat oikeudet puuttua sellaisiin käyttäjien tekemiin muutoksiin, jotka eivät palvele apologetiikkawikin tarkoitusta. Tämä koskee myös vandalismia ja ylläpitäjät voivat evätä sellaisilta henkilöltä, joiden katsotaan syyllistyneet edellämainittuihin rikkomuksiin, oikeuden muokata apologetiikkawikiä. Ylläpitäjät voivat myös tarvittaessa estää artikkelien muokkaamisen toistaiseksi. Oikeudet apologetiikkawikin käytäntöjen muutoksiin pidetään.

Katso myös

Usein kysytyt kysymykset

Tyyliohje

ApoWiki:Vastuuvapaus

ApoWiki:Tietosuojakäytäntö

ApoWiki:Käyttäjätunnus