ApoWiki:Artikkelitoiveet

Versio hetkellä 4. heinäkuuta 2020 kello 16.01 – tehnyt Samuli Koivisto (keskustelu | muokkaukset) (artikkeli aloitettu, joten pois artikkelitoiveista)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)

Artikkelitoivesivulta löytyy aiheita, joista ei ole vielä artikkelia ApologetiikkaWikissä. Uuden artikkelin luominen edellyttää rekisteröitymistä jonka jälkeen ylläpitäjät voivat myöntää sinulle artikkelin luomiseen vaadittavat käyttöoikeudet. Vandalismin torjumiseksi uudelle ja tuntemattomalle käyttäjälle ei yleensä kuitenkaan myönnetä oikeuksia. Jos sinulla ei ole vaadittavia käyttöoikeuksia, mutta aiot kuitenkin tehdä uuden sivun, voit pyytää apua kahvihuoneen puolella.

Artikkelitoivesivulla voit toivoa kirjoitettavaksi artikkeleita, joista kirjoittamiseen oma tieto-taitosi ei riitä. Lisää artikkelitoiveesi niin, että artikkelitoivelistan aakkostus säilyy. Ellei otsikko ole itseään selittävä, lisää sivun nimen perään selittävä teksti ja mahdollisesti lähde tai nettiosoite.

Etusivun artikkelitoiveet sisältyvät mallineeseen Malline:Artikkelitoiveet. Voit poistaa artikkelitoiveen etusivulta, jos se näkyy sinisenä eli kyseinen sivu on jo olemassa.

Yleistä tietoa

Henkilöt

Kirjat

Elokuvat

Katso myös