Muokataan sivua Warrant and Proper Function (kirja)

ApoWikistä

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi yhdistetään käyttäjänimeesi ja saat paremman käyttökokemuksen.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.

Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 1: Rivi 1:
'''Warrant and Proper Function''' on [[Alvin Plantinga]]n vuonna 1993 kirjoittama kirja. Se on Plantingan "Warrant"-kirjatrilogian toinen osa. Trilogian ensimmäinen osa on [[Warrant: The Current Debate]] (1993), ja viimeinen osa on [[Warranted Christian Belief]] (2000).
+
'''Warrant and Proper Function''' on [[Alvin Plantinga]]n vuonna 1993 kirjoittama kirja.
  
[[Luokka:Filosofia]][[Luokka:Kirjat]][[Luokka:Tyngät]][[Luokka:Alvin Plantinga]]
+
[[Luokka:Filosofia]][[Luokka:Kirjat]][[Luokka:Tyngät]]

Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kaikki ApoWikiin tehtävät tuotokset katsotaan julkaistuksi GNU Free Documentation License 1.3 or later -lisenssin mukaisesti (ApoWiki:Tekijänoikeudet). Jos et halua, että kirjoitustasi muokataan armottomasti ja uudelleenkäytetään vapaasti, älä tallenna kirjoitustasi. Tallentamalla muutoksesi lupaat, että kirjoitit tekstisi itse, tai kopioit sen jostain vapaasta lähteestä. ÄLÄ KÄYTÄ TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISTA MATERIAALIA ILMAN LUPAA!

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)