Keskustelu mallineesta:Tekijänoikeuksien alainen

Versio hetkellä 6. elokuuta 2010 kello 08.35 – tehnyt Otvari (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)

Ehdottaisin, että tän plakaatin leveydeks asetettais 100 %, ja teksti "Lupa artikkelin esittämiseen ApologetiiikkaWikissä on saatu tekijältä." asetettais plakaatin alaosaan, koska teksti on pienemmällä ja nyt se jää hassusti kahden isommalla kirjotetun tekstin väliin. Näillä muutoksilla haen tietynlaista selkeyttä ja taitollista yhteneväisyyttä artikkeleihin, joissa kyseinen plakaati on. Mielipiteitä? Tulipa tätä kirjoittaessani mieleeni, että noita muitakin plakaateja vois olla hyvä kehittää samaan suuntaan, ja ne vois olla artikkeleiden lopussa vaikka siististi päällekkäin, jos plakaateja on monta. --Himanm`k 4. elokuuta 2010 kello 13.22 (UTC)

En vastusta =] --Darter 4. elokuuta 2010 kello 15.54 (UTC)
Mun mielestä tää malline pitäis kuitenki olla artikkelin alussa, koska muuten käyttäjät ei tajuu ettei leipätekstiin saa koskea. Muut plakaatit voi kyl mun puolesta olla sit vaikka siellä artikkelin lopussakin. Erityisesti artikkelien loppupuolelle vois siirtää plakaatit jotka kertoo että "Tämän artikkelin pohjana on käytetty Matti Meikäläisen artikkelin 'Erään jalkapallon analyysi' sisältöä tekijän luvalla." Ne saattaa nimittäin aiheuttaa just sitä että porukka vastaavasti luulee että siihen ei sais koskea. --Otto Pellinen 5. elokuuta 2010 kello 08.04 (UTC)
Joo, hyvä pointti. Tosin jengin ei välttämättä tarvi tajuta, että tekijänoikeuksien alasiin artikkeliin ei saa koskea, koska käytännössähän noi suojataan. Ja ne, joiden oikeudet riittää suojattujen artikkelien muokkaamiseen, tuskin muokkailee kyseisiä artikkeleita epätarkotuksenmukasesti. --Himanm`k 5. elokuuta 2010 kello 10.26 (UTC)
Oisko muuten mahdollista et laittais jonku vastaavan infoboksin nii et sen näkee ku avaa muokkaussivun? Jos se onnistuis, ni sit mun puolesta vois siirtää myös tän sinne sivun loppuun. --Otto Pellinen 6. elokuuta 2010 kello 05.35 (UTC)