Ero sivun ”Keskustelu:Etusivu” versioiden välillä

ApoWikistä
Rivi 12: Rivi 12:
  
 
Mitä mieltä? --[[Käyttäjä:Fyysikko|Fyysikko]] 19. tammikuuta 2009 kello 23.41 (EET)
 
Mitä mieltä? --[[Käyttäjä:Fyysikko|Fyysikko]] 19. tammikuuta 2009 kello 23.41 (EET)
 +
:Vaikuttaa ihan hyvältä. --[[Käyttäjä:Darter|Darter]] 20. tammikuuta 2009 kello 00.09 (EET)

Versio 20. tammikuuta 2009 kello 00.09

Apowikissä alkaa olla jo sen verran hyvää sisältöä että voisi olla aika laittaa tähän etusivulle paremmin esiin olennaista sisältöä ja apowikin periaatteita ja ohjeita sitten vasta sen alle. Vai mitä olette mieltä? --Fyysikko 8. tammikuuta 2009 kello 20.58 (EET)

En vastusta. Eikä se ole enää ihan pieni, vaikka yksin onkin. Etusivua vois kyllä päivittää, jos jollakulla on visio. --Tom Himanen (Itkumuuri) 8. tammikuuta 2009 kello 22.36 (EET)
Olisko tommonen, varmaan joku olennainen jäi laittamatta? --Fyysikko 9. tammikuuta 2009 kello 00.12 (EET)

Ajattelin että seuraava sopisi etusivulle: "Jumalan hienovaraisen lähestymistavan meille asettama luonteen testi on erityisen vaarallinen niille jotka ovat modernia maailmaa hallitsevan ajattelun muovaamia. Elämme kulttuurissa joka on vuosisatoja viljellyt ajatusta siitä, että skeptinen ihminen on aina älykkäämpi kuin uskova. Voit olla melkeimpä tyhmä kuin kaali, kunhan epäilet. Ajan muoti on samaistanut älyllisen terävyyden asenteeseen, ei todelliseen älykkääseen ajattelutapaan tai luonteeseen. Vain sitkeän itsenäisen henkilön tai sosiaalisen kapinallisen -- tai toista elämää epätoivoissaan etsivän -- on nykyään mahdollista löytää hengellisen elämän merkittävyys. Nykyään juuri skeptikot ovat sosiaalisia mukautujia, vaikka he voimakkaan älyllisen proparandan takia näkevätkin itsensä villin itsenäisinä ja kestämättömän terävinä." -Dallas Willard, kirjassaan <it>Hearing God</it>

Joka on suomennettu seuraavasta: "The test of character posed by the gentleness of God's approach to us is especially dangerous for those formed by the ideas that dominate our modern world. We live in a culture that has, for centuries now, cultivated the idea that the skeptical person is always smarter than one who believes. You can be almost as stupid as a cabbage, as long as you doubt. The fashion of the age has identified mental sharpness with a pose, not with genuine intellectual method and character. Only a very hardy individualist or social rebel -- or one desperate for another life -- therefore stands any chance of discovering the substantiality of the spiritual life today. Today it is the skeptics who are the social conformists, though because of powerful intellectual propaganda they continue to enjoy thinking of themselves as wildly individualistic and unbearably bright."

Mitä mieltä? --Fyysikko 19. tammikuuta 2009 kello 23.41 (EET)

Vaikuttaa ihan hyvältä. --Darter 20. tammikuuta 2009 kello 00.09 (EET)