Ero sivun ”ApoWiki:Tietoja” versioiden välillä

ApoWikistä
(Ak: Uusi sivu: ApologetiikkaWiki on apologetiikkaan keskittyvä wiki, johon on tarkoitus kerätä kaikki apologeettinen perustietous kattaen kaikki kristillis-teistiset näköku...)
 
Rivi 1: Rivi 1:
ApologetiikkaWiki on [[apologetiikka]]an keskittyvä [[wp:mediawiki|wiki]], johon on tarkoitus kerätä kaikki apologeettinen perustietous kattaen kaikki kristillis-teistiset näkökulmat. Tällä hetkellä artikkeleita on [[Toiminnot:Kaikki sivut|{{NUMBEROFARTICLES}}]].
+
ApologetiikkaWiki on [[apologetiikka]]an keskittyvä [[wp:mediawiki|wiki]], johon on tarkoitus kerätä kaikki apologeettinen perustietous kattaen kaikki kristillis-teistiset näkökulmat. Tällä hetkellä artikkeleita on [[Toiminnot:Kaikki sivut|{{NUMBEROFARTICLES}}]]. Sivuston sisällön lukeminen, muokkaaminen ja käyttäminen omiin tarkoituksiin on ilmaista [[wp:avoin lähdekoodi|avoimuuden]] vuoksi. Kuka tahansa voi muokata artikkeleita.
 
 
Sivuston sisällön lukeminen, muokkaaminen ja käyttäminen omiin tarkoituksiin on ilmaista [[wp:avoin lähdekoodi|avoimuuden]] vuoksi. Kuka tahansa voi muokata artikkeleita.
 

Versio 15. joulukuuta 2007 kello 23.25

ApologetiikkaWiki on apologetiikkaan keskittyvä wiki, johon on tarkoitus kerätä kaikki apologeettinen perustietous kattaen kaikki kristillis-teistiset näkökulmat. Tällä hetkellä artikkeleita on 483. Sivuston sisällön lukeminen, muokkaaminen ja käyttäminen omiin tarkoituksiin on ilmaista avoimuuden vuoksi. Kuka tahansa voi muokata artikkeleita.