Ero sivun ”ApoWiki:Miten voit auttaa?” versioiden välillä

ApoWikistä
(Samat shitit ku etusivulla paremman puutteessa. Noita idiksiä voi viskellä tonne ku vaa keksii ja ehtii.)
 
(Ei tarvi olla varsinaisesti asiantuntija.)
Rivi 1: Rivi 1:
Voit auttaa printtaamalla ja asettamalla ApologetiikkaWikin [http://www.apologetiikkawiki.org/stuff/katso-apologetiikkawiki.pdf julisteen] jollekin seinälle, jotta yhä useammat saisivat tietää näistä talkoista. Jos olet asiantuntija, voit kirjoittaa ja korjailla artikkelien sisältöä. Jos taas olet kielellisesti taitava, voit huoltaa artikkelien kieltä. Jos taas et koe osaavasi auttaa sisällöntuotannossa, voit auttaa esimerkiksi kertomalla artikkelien keskustelusivuilla, mitä olennaista artikkelissa jäi kertomatta, tai mikä asia artikkelissa on turhan vaikeaselkoisesti ilmaistu. Jokaiselle auttamishaluiselle löytyy varmasti paikka, ja vain mielikuvitus on rajana!
+
Voit auttaa printtaamalla ja asettamalla ApologetiikkaWikin [http://www.apologetiikkawiki.org/stuff/katso-apologetiikkawiki.pdf julisteen] jollekin seinälle, jotta yhä useammat saisivat tietää näistä talkoista. Jos tunnet jotain aihepiiriä, voit kirjoittaa ja korjailla siihen liittyvien artikkelien sisältöä. Jos taas olet kielellisesti taitava, voit huoltaa artikkelien kieltä. Jos taas et koe osaavasi auttaa sisällöntuotannossa, voit auttaa esimerkiksi kertomalla artikkelien keskustelusivuilla, mitä olennaista artikkelissa jäi kertomatta, tai mikä asia artikkelissa on turhan vaikeaselkoisesti ilmaistu. Jokaiselle auttamishaluiselle löytyy varmasti paikka, ja vain mielikuvitus on rajana!

Versio 9. lokakuuta 2009 kello 08.51

Voit auttaa printtaamalla ja asettamalla ApologetiikkaWikin julisteen jollekin seinälle, jotta yhä useammat saisivat tietää näistä talkoista. Jos tunnet jotain aihepiiriä, voit kirjoittaa ja korjailla siihen liittyvien artikkelien sisältöä. Jos taas olet kielellisesti taitava, voit huoltaa artikkelien kieltä. Jos taas et koe osaavasi auttaa sisällöntuotannossa, voit auttaa esimerkiksi kertomalla artikkelien keskustelusivuilla, mitä olennaista artikkelissa jäi kertomatta, tai mikä asia artikkelissa on turhan vaikeaselkoisesti ilmaistu. Jokaiselle auttamishaluiselle löytyy varmasti paikka, ja vain mielikuvitus on rajana!