Ero sivun ”ApoWiki:Kahvihuone/Tekniikka” versioiden välillä

(Ongelmaa aukkoteoriassa (ainakin selitteen näkyvyyden suhteen))
Rivi 2: Rivi 2:
  
 
Vielä huomautus, että "aukkoteoria"-sanan selitys ei enää näy (ainakaan minulle, kun käytän Safari-selainta) paitsi editointitilassa --[[Käyttäjä:Apollos|Apollos]] 9. tammikuuta 2009 kello 18.28 (EET)
 
Vielä huomautus, että "aukkoteoria"-sanan selitys ei enää näy (ainakaan minulle, kun käytän Safari-selainta) paitsi editointitilassa --[[Käyttäjä:Apollos|Apollos]] 9. tammikuuta 2009 kello 18.28 (EET)
 +
 +
:Joo, paikka on ihan oikea. :) Tosiaan se ei enää toimi, koska se lähtee sillon muokkaamaan mallinetta. Se on kieltämättä muokkauksen näkökulmasta vähän epäkätevää, mutta en keksi muuta ratkaisuakaan tähän tilanteeseen. Aikaisemmassa toteutuksessa, jossa se muokkaus toimi suoraan jokaisen sanan kohdalta, koodi muuttui valtavan sekavaksi ja sivun laajetessa siitä tulisi äärettömän sekava. Sen lisäksi hakua ei olisi voitu toteuttaa tai se bugaisi pahasti. Kyseessä siis on fiitsöri olosuhteiden pakosta.
 +
:Aukkoteoria toimii jälleen. Minä sen sössin, kun menin tälläämään rp-mallineet sana-mallineen sisään. Ne ei jostain syystä ole yhteensopivia (teoriassa ne ainaki vois olla). Selvittelen asiaa keretessäni, jos ne sais vaikka pitämään toisistaan. Nyt kuitenkin rp-mallineet on revitty silmään sieltä ja [[AW:S#aukkoteoria|aukkoteoria]] näkyy, kuten pitääkin. --[[Käyttäjä:Tom Himanen|Tom Himanen]]&nbsp;<sup>([[Keskustelu käyttäjästä:Tom Himanen|Itkumuuri]])</sup> 10. tammikuuta 2009 kello 06.04 (EET)

Versio 10. tammikuuta 2009 kello 07.04

Liekö tämä oikea paikka todeta, että tätä nykyä ei sanaston editointi onnistu suoraan sanan kohdalta vaan ainoastaan ko. kirjaimen kohdalta. Bugi vaiko fiitsöri? --Apollos 9. tammikuuta 2009 kello 17.25 (EET)

Vielä huomautus, että "aukkoteoria"-sanan selitys ei enää näy (ainakaan minulle, kun käytän Safari-selainta) paitsi editointitilassa --Apollos 9. tammikuuta 2009 kello 18.28 (EET)

Joo, paikka on ihan oikea. :) Tosiaan se ei enää toimi, koska se lähtee sillon muokkaamaan mallinetta. Se on kieltämättä muokkauksen näkökulmasta vähän epäkätevää, mutta en keksi muuta ratkaisuakaan tähän tilanteeseen. Aikaisemmassa toteutuksessa, jossa se muokkaus toimi suoraan jokaisen sanan kohdalta, koodi muuttui valtavan sekavaksi ja sivun laajetessa siitä tulisi äärettömän sekava. Sen lisäksi hakua ei olisi voitu toteuttaa tai se bugaisi pahasti. Kyseessä siis on fiitsöri olosuhteiden pakosta.
Aukkoteoria toimii jälleen. Minä sen sössin, kun menin tälläämään rp-mallineet sana-mallineen sisään. Ne ei jostain syystä ole yhteensopivia (teoriassa ne ainaki vois olla). Selvittelen asiaa keretessäni, jos ne sais vaikka pitämään toisistaan. Nyt kuitenkin rp-mallineet on revitty silmään sieltä ja aukkoteoria näkyy, kuten pitääkin. --Tom Himanen (Itkumuuri) 10. tammikuuta 2009 kello 06.04 (EET)